pumpulikakku
Reseptit
30-60 min
16
Kiitos

Kultarannan pumpulikakku

Pumpulikakku maistuu kahvi- ja teepöydässä tai jälkiruoaksi marjasalaatin kanssa. Resepti on peräisin presidentin kesäasunnon keittiöstä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kultarannan pumpulikakku:

3 munaa
2.8 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1.5 tl vaniljasokeria
vajaa 4 dl perunajauhoja
250 g voita
Mainos

Keskustelu

Nimensä mukainen,maistuu lähinnä pumpulille. Hyvää ehkä heidän mielestään jotka eivät tarvitse makua ruokaansa/jälkiruokaansa. Kiitos reseptistä,ei tule meillä enää käyttöön.

”Hyvää ehkä heidän mielestään jotka eivät tarvitse makua…” kirjoitetaan suomeksi: ”Hyvää ehkä niiden mielestä, jotka eivät tarvitse makua…”

Kakkuvuoan voitelu ja kookoshiutaleet siihen kaveriksi tekivät tämän kakun. Paistaminen kannattaa aloittaa alalämmöllä.

Olen tehnyt monesti ja aina onnistunut, saan joka kerta ystäviltäni kehuja kakun mausta.

Tein aamulla kaksi..vuokaspräyta vaan käytin…nyt tarttee tehdä uudet koska ihan vähän jäi kiinni..jauhotan nyt vuoan…tosi hyvä kakku…paranee vaan vanhetessaan😁

Tein ilmeistä liian pieneen vuokaan. Nousi tosi hyvin,mutta ei onneksi valunut,mutta on hupaisan näköinen.

Muutama vuosikymmen sitten äiti jo teki pumpulikakkua ja osaan minäkin sen tehdä ja aika usein teenkin.

Sais olla ohjekin, sitä ei saa esille mistään. Vatkataanko voi esimerkiksi sokerin kanssa ja lisätäänkö munat sitten ym?

Kommentoi juttua: Kultarannan pumpulikakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X