pumpulikakku
Reseptit
yli 60 min
16
Kiitos

Kultarannan pumpulikakku

Pumpulikakku maistuu kahvi- ja teepöydässä tai jälkiruoaksi marjasalaatin kanssa. Resepti on peräisin presidentin kesäasunnon, Kultarannan keittiöstä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Kultarannan pumpulikakku

3 kananmunaa
2 3/4 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 1/2 tl vaniljasokeria
4 dl perunajauhoja
250 g voita

Keskustelu

Nimensä mukainen,maistuu lähinnä pumpulille. Hyvää ehkä heidän mielestään jotka eivät tarvitse makua ruokaansa/jälkiruokaansa. Kiitos reseptistä,ei tule meillä enää käyttöön.

Kyllä voilla leivottu aina parempaa kuin margariinilla tehty.
Mikä estää maustamasta oman maun mukaan ?!!
Varmasti leivon tätä, vehnää en suosi ja tässä sitä ei ole

”Hyvää ehkä heidän mielestään jotka eivät tarvitse makua…” kirjoitetaan suomeksi: ”Hyvää ehkä niiden mielestä, jotka eivät tarvitse makua…”

Kakkuvuoan voitelu ja kookoshiutaleet siihen kaveriksi tekivät tämän kakun. Paistaminen kannattaa aloittaa alalämmöllä.

Olen tehnyt monesti ja aina onnistunut, saan joka kerta ystäviltäni kehuja kakun mausta.

Tein aamulla kaksi..vuokaspräyta vaan käytin…nyt tarttee tehdä uudet koska ihan vähän jäi kiinni..jauhotan nyt vuoan…tosi hyvä kakku…paranee vaan vanhetessaan😁

Tein ilmeistä liian pieneen vuokaan. Nousi tosi hyvin,mutta ei onneksi valunut,mutta on hupaisan näköinen.

Muutama vuosikymmen sitten äiti jo teki pumpulikakkua ja osaan minäkin sen tehdä ja aika usein teenkin.

Hyvän makuinen kakku. Puolen sitruunan mehu. Oli vielä parempaa muutaman päivän päästä.

Pari päivää viileässä ja täytetään hillolla ja rahka/ kermavaahto,tai mikä tuntuu kenestäkään hyvälle.

Aivan ihanan makuinen kakku… En ollut ennen ees kuullut Pumpulilkakusta.. Teen uusiksi huomenna 👍
Tuli minun herkuksi… Arkeen ja juhlaan… mmm

Kommentoi juttua: Kultarannan pumpulikakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X