Reseptit
30-60 min
4

Pähkinäinen tuorepuuro

Ainekset

Lisää kauppalistalle
2 dl neljän viljan hiutaleita
2 dl kauraleseitä
3 dl hasselpähkinäjuomaa tai maitoa
2 dl maustamatonta jogurttia
4 rkl hasselpähkinöitä
1 banaani

Lisäksi

1 banaani

Valmistusohje

Pähkinäinen tuorepuuro saa rouheisuutta kauraleseistä sekä hasselpähkinöistä ja makeutta banaanista.

1. Sekoita kulhossa hiutaleet, leseet, hasselpähkinäjuoma tai maito sekä jogurtti. Halkaise hasselpähkinät ja survo banaani. Lisää pähkinät ja banaani puuroseokseen.

2. Anna tuorepuuron turvota vähintään 30 minuuttia. Tarjoile pähkinäinen tuorepuuro banaaniviipaleiden kera.

Kokeile myös muita maukkaita puuroreseptejä:
Vadelmainen tuorepuuro
Mysli-kaurapuuro
Tyrnivispipuuro
Ruoka.fi: Tattarituorepuuro

Kuva: Sampo Korhonen/OM-arkisto

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pähkinäinen tuorepuuro

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X