Papusalaatti ja rakuuna-vinegretti
Maukkaan papusalaatin salaisuus on täydellinen rakuuna-vinegretti. Salaattien joukkoon kannattaa lisätä pähkinöitä. Ne ovat olennainen osa kasvissyöjän ruokavaliota hyvien rasvojen ja proteiinin vuoksi.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Papusalaatti:
- 1 parsakaali
- 2 purkkia (á 320 g) isoja valkoisia papuja säilykkeenä
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 1 tl sokeria
- ½ tl suolaa
- 50 g babypinaattia
- 100 g pähkinäsekoitusta
Rakuuna-vinegretti
- 1 pieni salottisipuli
- 1 ½ dl oliiviöljyä
- ½ dl valkoista balasamiviinietikkaa
- 1 tl dijoninsinappia
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- 2 hyppysellistä suolaa
- 1 hyppysellinen sokeria
- 1 hyppysellinen mustapippuria
Kommentoi
Kommentoi juttua: Papusalaatti ja rakuuna-vinegretti