Papusalaatti ja rakuuna-vinegretti
Maukkaan papusalaatin salaisuus on täydellinen rakuuna-vinegretti. Salaattien joukkoon kannattaa lisätä pähkinöitä. Ne ovat olennainen osa kasvissyöjän ruokavaliota hyvien rasvojen ja proteiinin vuoksi.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Papusalaatti:
1
parsakaali
2 purkkia (á 320 g)
isoja valkoisia papuja säilykkeenä
200 g
kirsikkatomaatteja
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
valkoviinietikkaa
1 tl
sokeria
1/2 tl
suolaa
50 g
babypinaattia
100 g
pähkinäsekoitusta
Rakuuna-vinegretti
1 pieni
salottisipuli
1 1/2 dl
oliiviöljyä
1/2 dl
valkoista balasamiviinietikkaa
1 tl
dijoninsinappia
1 tl
kuivattua rakuunaa
2 hyppysellistä
suolaa
1 hyppysellinen
sokeria
1 hyppysellinen
mustapippuria
Keskustelu
Kommentoi juttua: Papusalaatti ja rakuuna-vinegretti