Papusalaatti ja rakuuna-vinegretti
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Papusalaatti ja rakuuna-vinegretti

Maukkaan papusalaatin salaisuus on täydellinen rakuuna-vinegretti. Salaattien joukkoon kannattaa lisätä pähkinöitä. Ne ovat olennainen osa kasvissyöjän ruokavaliota hyvien rasvojen ja proteiinin vuoksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Papusalaatti:

1 parsakaali
2 purkkia (á 320 g) isoja valkoisia papuja säilykkeenä
200 g kirsikkatomaatteja
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
1 tl sokeria
1/2 tl suolaa
50 g babypinaattia
100 g pähkinäsekoitusta

Rakuuna-vinegretti

1 pieni salottisipuli
1 1/2 dl oliiviöljyä
1/2 dl valkoista balasamiviinietikkaa
1 tl dijoninsinappia
1 tl kuivattua rakuunaa
2 hyppysellistä suolaa
1 hyppysellinen sokeria
1 hyppysellinen mustapippuria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Papusalaatti ja rakuuna-vinegretti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X