Persimon-pannacotta ja rommipaahdettuja hedelmiä
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Persimon-pannacotta ja rommipaahdettuja hedelmiä

Joulupöydän elegantti jälkiruoka syntyy persimoneilla rikastetusta pannacottasta. Aikuisten makuun maustettu fiini jälkiruoka terästetään tilkalla rommia.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Persimon-pannacotta:

1 persimon
3 rkl sokeria
2 dl kuohukermaa
2 dl maitoa
4 tähtianista
3 liivatelehteä
2 tl vaniljasokeria
Mainos

Rommipaahdetut hedelmät:

1 persimon
1 appelsiini
2 rkl rommia
2 rkl hunajaa
1 rkl balsamiviinietikkaa

Keskustelu

Kommentoi juttua: Persimon-pannacotta ja rommipaahdettuja hedelmiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X