Reseptit
30-60 min
4
Kiitos

Porkkana-parmesaanipannarit ja puolukka-punasipulirelissi

Ainekset

Lisää kauppalistalle
250 g porkkanaa
5 dl maitoa
2 kananmunaa
2.5 dl vehnäjauhoja
1 dl grahamjauhoja
1 dl parmesaaniraastetta
1 tl rakuunaa
0.5 dl voisulaa tai öljyä

paistamiseen:

voita

Relissi:

2 keskikokoista punasipulia
2 dl puolukoita
1 dl punaviinietikkaa
1 dl tummaa muscovadosokeria
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi.
Sekoita kulhossa kaikki ainekset
tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan
turvota tovi.

2. Valmista relissi. Kuori ja hienonna
punasipulit. Nosta ainekset kattilaan
ja anna kiehua 10 minuuttia.
Kuori vaahto ja jäähdytä.

3. Paista lettupannulla paksuja
pannareita. Kuumenna ensin voi kuumaksi, kaada taikinaa pannulle
ja vähennä lämpöä, jotta pannarit
ehtivät kunnolla kypsyä ennen
kääntämistä. Tarjoile lämpiminä tai
haaleina relissin kanssa.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Porkkana-parmesaanipannarit ja puolukka-punasipulirelissi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X