Porkkana-parmesaanipannarit ja puolukka-punasipulirelissi
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 250 g porkkanaa
- 5 dl maitoa
- 2 kananmunaa
- 2.5 dl vehnäjauhoja
- 1 dl grahamjauhoja
- 1 dl parmesaaniraastetta
- 1 tl rakuunaa
- 0.5 dl voisulaa tai öljyä
paistamiseen:
- voita
Relissi:
- 2 keskikokoista punasipulia
- 2 dl puolukoita
- 1 dl punaviinietikkaa
- 1 dl tummaa muscovadosokeria
- ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi. Sekoita kulhossa kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota tovi.
2. Valmista relissi. Kuori ja hienonna punasipulit. Nosta ainekset kattilaan ja anna kiehua 10 minuuttia. Kuori vaahto ja jäähdytä.
3. Paista lettupannulla paksuja pannareita. Kuumenna ensin voi kuumaksi, kaada taikinaa pannulle ja vähennä lämpöä, jotta pannarit ehtivät kunnolla kypsyä ennen kääntämistä. Tarjoile lämpiminä tai haaleina relissin kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Porkkana-parmesaanipannarit ja puolukka-punasipulirelissi