1. Sekoita sata grammaa savupororouhetta ja 150 grammaa maustamatonta tuorejuustoa. Lisää puoli desilitraa silputtua persiljaa tai basilikaa. Viipaloi yhdestä kahteen suolakurkkua.
2. Leikkaa kaksi sipulia ohuiksi viipaleiksi. Kuullota viipaleet voissa pehmeiksi, lisää kaksi teelusikallista fariinisokeria ja jatka paistamista muutamia minuutteja. Mausta 1/4 teelusikallisella suolaa ja anna jäähtyä hetki.
3. Halkaise kuusi bagelia ja täytä porobagelit tuorejuusto-poroseoksella, makealla sipulilla ja suolakurkkuviipaleilla.
Vinkki! Leivo itse bagelit – kurkkaa helppo ohje tästä.
Ohje on julkaistu Kotiliedessä 2/2022.
Lue myös: Paras bagel eli vesirinkeli valmistuu helposti – näillä vinkeillä leivot parhaat bagelit!
Lue myös Anna.fi: Bagelit ja sitruunamarinoitu graavilohi
Kommentoi
Kommentoi juttua: Porobagelit