Reseptit

Portteri-sabayon

Ainekset

  • 3 kpl 3 keltuaista
  • 1.3 dl sokeria
  • 1 dl tummaa olutta
  • 4 dl vadelmia
  • 3 kpl kiiviä
  • 0.5 dl keksinmuruja

Valmistusohje

Portteri-sabayon
  1. Vatkaa keltuaiset vaahdoksi pyöreäpohjaisessa kulhossa. Vatkaa sokeri mukaan pienissä erissä. Jatka vatkaamista ja lisää olutmukaan ohuena nauhana.
  2. Kuumenna vaahtoa mikroaaltouunissa minuutti. Sekoita kevyesti ja kuumenna mikrossa vielä 20-30 sekuntia. Sekoita ja kuumenna vielä puoli minuuttia. Tarjoa marjojen ja keksimurujen kanssa. Vaahdon voi valmistaa myös liedellä vesihauteessa. Jos haluat vaahdosta kuohkeampaa, sekoita siihen kovaksi vaahdoksi vatkattu valkuainen.

 


Kommentoi

Kommentoi juttua: Portteri-sabayon

Sinun täytyy kommentoidaksesi.