Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Punajuuripasta

Punajuuripasta valmistuu vain kolmesta aineksesta fetajuustosta, punajuurista ja ranskankermasta. mausteeksi riittää ripaus suolaa ja pippuria. Testaa herkullinen arkipasta!

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
3  annosta

Ainekset

Punajuuripasta

  • 350 g pastaa
  • 200 g kypsää punajuurta (keitettynä tai etikkapunajuuria)
  • 150 g fetajuustoa
  • 200 g ranskankermaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

Punajuuripasta valmistuu helposti näin:

  1. Keitä 350 grammaa pastaa pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Laita tehosekoittimeen 200 grammaa kypsää punajuurta, 150 grammaa fetajuustoa, 200 grammaa ranskankermaa, yksi teelusikallinen suolaa ja yksi teelusikallinen rouhittua mustapippuria. Käytä konetta, kunnes seos on tasainen kastike. Voit soseuttaa ainekset myös sauvasekoittimella.
  3. Kaada seos kypsän pastan päälle ja sekoita hyvin.
  4. Tarjoa punajuuripasta heti lämpimänä.
  5. Voit halutessasi säästää osa fetasta koristeluun.

Katso video punajuuripastasta:

Punajuuripasta tehdään kolmesta aineesta. © iStockphoto

Lue myös Anna.fi: Punajuuri-fetatahna


Kommentoi

Kommentoi juttua: Punajuuripasta

Sinun täytyy kommentoidaksesi.