
Punajuuripasta
Punajuuripasta valmistuu vain kolmesta aineksesta fetajuustosta, punajuurista ja ranskankermasta. mausteeksi riittää ripaus suolaa ja pippuria. Testaa herkullinen arkipasta!
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 3 annosta
- Kasvis
Ainekset
Punajuuripasta
- 350 g pastaa
- 200 g kypsää punajuurta (keitettynä tai etikkapunajuuria)
- 150 g fetajuustoa
- 200 g ranskankermaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Punajuuripasta valmistuu helposti näin:
- Keitä 350 grammaa pastaa pakkauksen ohjeen mukaan.
- Laita tehosekoittimeen 200 grammaa kypsää punajuurta, 150 grammaa fetajuustoa, 200 grammaa ranskankermaa, yksi teelusikallinen suolaa ja yksi teelusikallinen rouhittua mustapippuria. Käytä konetta, kunnes seos on tasainen kastike. Voit soseuttaa ainekset myös sauvasekoittimella.
- Kaada seos kypsän pastan päälle ja sekoita hyvin.
- Tarjoa punajuuripasta heti lämpimänä.
- Voit halutessasi säästää osa fetasta koristeluun.
Katso video punajuuripastasta:
Lue myös Anna.fi: Punajuuri-fetatahna
Kommentoi
Kommentoi juttua: Punajuuripasta