punajuurisämpylät
Reseptit
alle 30 min
12
Kiitos

Punajuurisämpylät

Punajuuren voi käyttää sämpylätaikinaan myös raakana raasteena. Uunissa paahdettu tai keitetty punajuuri toimii hyvin taikinoissa. Muista, että naatit ovat syötäviä. Pese ne hyvin, pilko ja lisää kasviskeittoon, risottoon tai pastakastikkeeseen.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Punajuurisämpylät

2-3 punajuurta (voit käyttää raakoja tai kypsiä, molemmat toimivat tässä ohjeessa.)
noin 13 dl vehnäjauhoja
1 ps (11 g) kuivahiivaa
1 tl suolaa
4-5 dl vettä (42-asteista)
1/2 dl oliiviöljyä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Punajuurisämpylät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X