Punajuuri-kvinoasalaatti
Monista kasviksista saa parhaan hyödyn kypsentämättöminä. Toiset taas pitää kypsentää, kuten pavut ja punajuuret. Rouskuvan raastesalaatin ruokaisuutta lisäävät kikherneet ja kvinoa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Punajuuri-kvinoasalaatti
- 2 dl kvinoaa, esim. punaista
- 2 isoa kuorineen keitettyä punajuurta
- 2 porkkanaa
- 2 avokadoa
- 1 prk (400/240 g) esikeitettyjä kikherneitä
- 40 g babypinaattia
Kastike:
- 1 limetin puristettu mehu
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl hunajaa
- 1 tl dijoninsinappia
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Kommentoi
Kommentoi juttua: Punajuuri-kvinoasalaatti