paahdettu punajuurihummus
Reseptit
yli 60 min
12
Kiitos

Paahdettu punajuurihummus

Punajuurihummusta voi tarjoilla pikkujouluissa, mutta se sopii alkupalapöytään myös jouluna. Tarjoile lisänä tuoretta leipää tai voitaikinatikkuja, joita voi dipata pehmeään tahnaan.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Paahdettu punajuurihummus:

400 g punajuuria
300 g kypsiä säilykekikherneitä
3 rkl seesaminsiementahnaa eli tahinia
2 rkl sitruunamehua
1/4 tl juustokuminaa
1/2 tl valkosipulinkynsi
1 tl suolaa
1 tl hunajaa
vettä

Koristeeksi:

saksanpähkinöitä
maustamatonta jogurttia
punajuuren versoja (esim. Mimis Kotipellon puutarha tai itse kasvatettuja)

Lisukkeeksi:

500 g voitaikinaa
mallasmurua

Keskustelu

Kommentoi juttua: Paahdettu punajuurihummus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X