
Punajuurivärjätyt kananmunat, parmankinkkusalaatti ja dijonkastike
Punajuurten etikkaliemi värjää keitetyt munat kauniisti eikä anna juuri makua. Voit myös täyttää munat erilaisilla mauilla ja tarjota alkupalaksi.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Gluteeniton
Ainekset
Punajuurivärjätyt munat:
- 6 luomukananmunaa
- 1 ½ dl punajuurien säilöntälientä
- sormisuolaa
Salaattiin:
- 1 ruukku romainesalaattia
- ½ ps babypinaattia
- 100 g parmankinkkua
- 1 rasia (250 g) keltaisia kirsikkatomaatteja
- ½ kurkku
- 2 avokadoa
Dijonkastike:
- 2 dl turkkilaista jogurttia
- 1 rkl hunaja-dijoninsinappia
- 2 tl sitruunamehua tai valkoviinietikkaa
- ¼-½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
Kommentoi
Kommentoi juttua: Punajuurivärjätyt kananmunat, parmankinkkusalaatti ja dijonkastike