Puolukka-kirsikkaneliöt
Nämä puolukan- ja kirsikanmakuiset torttuneliöt syntyvät glögikutsuille alle puolessa tunnissa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 8 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
- 4 levyä valmiiksi kaulittua torttutaikinaa
- 6-8 rkl puolukka-kirsikkamarmeladia (Dronningholm Tähtitorttu)
- 2 rkl pakastepuolukoita
Voiteluun
- 1 kananmuna
Koristeeksi
- raesokeria tai mantelirouhetta
Valmistusohje
- Pane uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
- Levitä jäiset torttulevyt työpöydälle. Anna niiden sulaa 10-15 minuuttia.
- Puolita levyt neliöiksi. Pane jokaiselle neliölle lusikallinen marmeladia ja teelusikallinen pakastepuolukoita.
- Voitele reunat kananmunalla ja ripottele koristeeksi raesokeria tai mantelirouhetta.
- Paista uunissa noin 15 minuuttia uunin keskitasolla tai kunnes tortut ovat kauniin värisiä.
- Tarjoa tortut vastapaistettuina.
- Samalla pellillä syntyy myös suolaiset glögitarjottavat: Katso Poro-punajuuripiirakoiden ohje. Ja lue Himahellan postaus aiheesta.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Puolukka-kirsikkaneliöt