Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Puolukka-kirsikkaneliöt

Nämä puolukan- ja kirsikanmakuiset torttuneliöt syntyvät glögikutsuille alle puolessa tunnissa.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
8  annosta

Ainekset

  • 4 levyä valmiiksi kaulittua torttutaikinaa
  • 6-8 rkl puolukka-kirsikkamarmeladia (Dronningholm Tähtitorttu)
  • 2 rkl pakastepuolukoita

Voiteluun

  • 1 kananmuna

Koristeeksi

  • raesokeria tai mantelirouhetta

Valmistusohje

 

  1. Pane uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Levitä jäiset torttulevyt työpöydälle. Anna niiden sulaa 10-15 minuuttia.
  3. Puolita levyt neliöiksi. Pane jokaiselle neliölle lusikallinen marmeladia ja teelusikallinen pakastepuolukoita.
  4. Voitele reunat kananmunalla ja ripottele koristeeksi raesokeria tai mantelirouhetta.
  5. Paista uunissa noin 15 minuuttia uunin keskitasolla tai kunnes tortut ovat kauniin värisiä.
  6. Tarjoa tortut vastapaistettuina.
  7. Samalla pellillä  syntyy myös suolaiset glögitarjottavat: Katso Poro-punajuuripiirakoiden ohje. Ja lue Himahellan postaus aiheesta.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Puolukka-kirsikkaneliöt

Sinun täytyy kommentoidaksesi.