raakasuklaakakku
Reseptit
yli 60 min
18
Kiitos

Raakasuklaakakku

Raakasuklaakakku täytetään ihanalla suklaamoussella, joka syntyy cashewpähkinöistä, banaanista ja kaakaojauheesta. Pohja tehdään pähkinöistä ja kuivatuista taateleista. Raakasuklaakakku on tuhtia tavaraa, joten vain pieni palanen riittää hillitsemään makean himon.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Raakasuklaakakun pohja:

150 g liotettuja manteleita
150 g liotettuja hasselpähkinöitä
150 g liotettuja cashewpähkinöitä
2 rkl neitsytkookosöljyä
150 g kuivattuja, pehmeitä taateleita
3 rkl agave- tai vaahterasiirappia
1 1/2 dl raakakaakaojauhetta
1 tl vaniljajauhetta
1 tl psylliumjauhetta
1/2 tl kanelia

Suklaamoussetäyte:

150 g liotettuja cashewpähkinöitä
2 kypsää banaania
5 rkl agave- tai vaahterasiirappia
3 rkl raakakaakaojauhetta
1/2 tl vaniljajauhetta
1/2 tl kanelia
¼ tl suolaa
noin ½ dl vettä
Mainos

kakun koristeluun:

raakakaakaojauhetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Raakasuklaakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X