Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Raejuustopannarit

Vaniljaiset raejuustopannarit ovat terveellinen ja helposti valmistuva herkku. Ne maistuvat niin aamu- kuin iltapalaksi, ja pitävät nälän loitolla pitkään. Raaka-aineita tarvitset vain kolme.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
1 annos

Ainekset

Raejuustopannarit

  • 2 kananmunaa
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 100 g vaniljaista raejuustoa (Arla Keso)

Valmistusohje

Raejuustopannarit valmistuvat helposti näin:

  1. Aloita pannareiden valmistus sekoittamalla kaksi kananmunaa, desi kaurahiutaleita ja sata grammaa vaniljanmakuista raejuustoa keskenään tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
  2. Paista paksuhkoja, reilun kokoisia pannukakkuja joko blini- tai ohukaispannulla, myös pienikokoinen paistinpannu käy. Voit myös paistaa yhden ison letun tavallisella paistinpannulla.
  3. Tarjoa raejuustopannarit kuumina tuoreiden marjojen tai vaahterasiirapin kera

Vinkki! Jos olet makean perään, lisää sekaan teelusikallinen sokeria.

Katso videolta, miten helposti pannarit valmistuvat:

Lue myös: Banaaniletut ovat vegaanisia pulleita pikkupannareita, jotka sopivat välipalaksi marjojen kera.

Lue myös Anna.fi: Mustikka-banaanipannarit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Raejuustopannarit

Sinun täytyy kommentoidaksesi.