Raejuustopannari
Vaniljainen raejuustopannari on terveellinen ja helposti valmistuva herkku. Se maistuu niin aamu- kuin iltapalana, ja pitää nälän loitolla pitkään. Raaka-aineita tarvitset vain kolme.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 1 annos
Ainekset
Raejuustopannari
- 2 kananmunaa
- 1 dl kaurahiutaleita
- 100 g vaniljaista raejuustoa (Arla Keso)
Valmistusohje
Raejuustopannari valmistuu helposti näin:
- Aloita pannareiden valmistus sekoittamalla kaksi kananmunaa, desi kaurahiutaleita ja sata grammaa vaniljanmakuista raejuustoa keskenään tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
- Paista paksuhkoja, reilun kokoisia pannukakkuja joko blini- tai ohukaispannulla, myös pienikokoinen paistinpannu käy. Voit myös paistaa yhden ison letun tavallisella paistinpannulla.
- Tarjoa raejuustopannari kuumana tuoreiden marjojen, marjahillon tai vaahterasiirapin kera
Vinkki! Jos olet makean perään, lisää sekaan teelusikallinen sokeria.
Katso videolta, miten helposti pannari valmistuu:
Lue myös: Banaaniletut ovat vegaanisia pulleita pikkupannareita, jotka sopivat välipalaksi marjojen kera.
Lue myös Anna.fi: Näin teet herkulliset ja kepeät mustikka-banaanipannarit
Kommentoi
Kommentoi juttua: Raejuustopannari