Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Raejuustopannari

Vaniljainen raejuustopannari on terveellinen ja helposti valmistuva herkku. Se maistuu niin aamu- kuin iltapalana, ja pitää nälän loitolla pitkään. Raaka-aineita tarvitset vain kolme.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
1  annos

Ainekset

Raejuustopannari

  • 2 kananmunaa
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 100 g vaniljaista raejuustoa (Arla Keso)

Valmistusohje

Raejuustopannari valmistuu helposti näin:

  1. Aloita pannareiden valmistus sekoittamalla kaksi kananmunaa, desi kaurahiutaleita ja sata grammaa vaniljanmakuista raejuustoa keskenään tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
  2. Paista paksuhkoja, reilun kokoisia pannukakkuja joko blini- tai ohukaispannulla, myös pienikokoinen paistinpannu käy. Voit myös paistaa yhden ison letun tavallisella paistinpannulla.
  3. Tarjoa raejuustopannari kuumana tuoreiden marjojen, marjahillon tai vaahterasiirapin kera

Vinkki! Jos olet makean perään, lisää sekaan teelusikallinen sokeria.

Katso videolta, miten helposti pannari valmistuu:

Lue myös: Banaaniletut ovat vegaanisia pulleita pikkupannareita, jotka sopivat välipalaksi marjojen kera.

Lue myös Anna.fi: Näin teet herkulliset ja kepeät mustikka-banaanipannarit


Kommentoi

Kommentoi juttua: Raejuustopannari

Sinun täytyy kommentoidaksesi.