Reseptit
alle 30 min
12
Kiitos

Raparperijuustokakku

Raparperijuustokakku ihastuttaa juhlien kahvipöydässä. Paistettavassa juustokakussa maistuu ripaus kanelia keksipohjassa ja raikas raparperihilloke täytteessä. Kakun kruunaa sitruunainen ranskankermapinta ja raparperihillokenokareet.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Raparperijuustokakku, pohja

250 g Digestive- tai Bastognekeksejä
75 g voita
1/2 tl kanelia

Raparperijuustokakku, täyte

4 rkl raparperihilloketta (ohje alla)
600 g maustamatonta tuorejuustoa
2 1/2 dl sokeria
3 kananmunaa
1 rkl raastettua sitruunankuorta
2 tl vaniljasokeria
200 g täysrasvaista ranskankermaa
Mainos

Raparperijuustokakku. pinnalle

200 g täysrasvaista ranskankermaa
1 rkl sokeria
2 tl sitruunamehua

Raparperihilloke

500 g raparperia (paloina n. 1 l)
2 dl hillosokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Raparperijuustokakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X