Raparperibrita
Raparperibrita kätkee sisäänsä kevään ensimmäiset raparperit. Tämä marenkikakku on oikeastaan Brita-kakun serkku Uudesta- Seelannista. Siellä sitä kutsutaan Louise-kakuksi.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Raparperibrita, pohja
3
kananmunan keltuaista
125 g
huoneenlämpöistä voita
1 1/2 dl
sokeria
2 dl
vehnäjauhoja
1 1/2 tl
leivinjauhetta
1 dl
kookoshiutaleita
1 dl
maitoa
Raparperibrita, täyte
400 g
raparperia
1 rkl
vaniljasokeria
1 rkl
maissitärkkelystä
Marenki
1 ps (70 g)
mantelilastuja
3
kananmunan valkuaista
1/4 tl
suolaa
2 dl
sokeria
1 tl
omenaviinietikkaa
1 tl
maissitärkkelystä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Raparperibrita