Reseptit
alle 30 min
4

Ruokaisat juustoleivät

Ainekset

Lisää kauppalistalle
ciapatta tai muu vaalea leipä
2 rkl punaista pestoa
noin 100 g ilmakuivattua kinkkua
2-3 pihvitomaattia
noin 100 g pehmeää vuohenjuustoa
1 pieni kesäkurpitsa

Valmistusohje

Ruokaisat juustoleivät kootaan välimerenherkuista. Vuohenjuuston sijaan voit käyttää lämpimiin juustoleipiin myös mozzarellaa.

1. Leikkaa leivästä neljä tuhtia palaa. Voitele palat punaisella pestolla.

2. Aseta päälle ilmakuivattua kinkkua sekä tomaatti- ja vuohenjuustoviipaleita. Peitä pinta kesäkurtsaviipaleilla.

3. Kuorruta juustoleipiä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Ruokaisat juustoleivät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X