Reseptit

Ruokaisat juustoleivät

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
4  annosta

Ainekset

  • ciapatta tai muu vaalea leipä
  • 2 rkl punaista pestoa
  • noin 100 g ilmakuivattua kinkkua
  • 2-3 pihvitomaattia
  • noin 100 g pehmeää vuohenjuustoa
  • 1 pieni kesäkurpitsa

Valmistusohje

Ruokaisat juustoleivät

Ruokaisat juustoleivät kootaan välimerenherkuista. Vuohenjuuston sijaan voit käyttää lämpimiin juustoleipiin myös mozzarellaa.

1. Leikkaa leivästä neljä tuhtia palaa. Voitele palat punaisella pestolla.

2. Aseta päälle ilmakuivattua kinkkua sekä tomaatti- ja vuohenjuustoviipaleita. Peitä pinta kesäkurtsaviipaleilla.

3. Kuorruta juustoleipiä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Ruokaisat juustoleivät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.