Ruokaisat juustoleivät
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
Ainekset
- ciapatta tai muu vaalea leipä
- 2 rkl punaista pestoa
- noin 100 g ilmakuivattua kinkkua
- 2-3 pihvitomaattia
- noin 100 g pehmeää vuohenjuustoa
- 1 pieni kesäkurpitsa
Valmistusohje
Ruokaisat juustoleivät kootaan välimerenherkuista. Vuohenjuuston sijaan voit käyttää lämpimiin juustoleipiin myös mozzarellaa.
1. Leikkaa leivästä neljä tuhtia palaa. Voitele palat punaisella pestolla.
2. Aseta päälle ilmakuivattua kinkkua sekä tomaatti- ja vuohenjuustoviipaleita. Peitä pinta kesäkurtsaviipaleilla.
3. Kuorruta juustoleipiä 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Ruokaisat juustoleivät