Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Sanna Marinin fetapiirakka

Testasimme Sanna Marinin fetapiirakan, joka on suorastaan nerokas. Siinä on lähes kilo kasviksia ja aikaa valmistamiseen menee vain 40 minuuttia. Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Sanna Marin ja Maria herkuttelivat fetapiirakalla. Pääministeri sai piirakasta niin paljon kyselyjä, että päätti julkaista piirakan ohjeen Instagramin story-puolella. Helppo piirakka tehdään kaupan valmiiseen piirakkapohjaan ja siihen upotetaan valtava määrä kasviksia. Feta on piirakassa vain mausteena. Testaa herkullinen piirakka itse, tällä ohjeella onnistut!

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Sanna Marinin fetapiirakka

1 (380 g) valmis suolainen piirakkapohja

Täyte

100  g kevätsipulia (tai keltasipulia saman verran)
1 valkosipulinkynsi
3 rkl rypsiöljyä
1 rs (250 g) kirsikkatomaatteja
1 (300 g) kesäkurpitsa
100 g punaista paprikaa

Mausteet

1 tl suolaa
1/4 tl rouhittua mustapippuria
1 tl paprikajauhetta

Muna-maito

1 dl maitoa
1 kananmuna

Juustot

150 g fetajuustoa
50 g juustoraastetta esim. emmentalia

Keskustelu

Oleoleon tehnyt tänään, mahtavan ruokaisa ja hyvä fetapiirakka, tein kluteenittomana ja valmispohja ! ❤

Mikä tässä feta piirakassa on niin Erikoista? Minä olen kyllä leiponut jo vuosia samanlaista feta piirakkaa ja parempiakin kuin tämä.kaikki tuon tietää ja osaa leipoa valmiista taikinasta!! Voi sen leipoa itsekin pohjan!

Leivoin itsekin eilen tätä piirakkaa ja kyllä oli hyvää!!Tein itse pohjan kun kaupasta oli valmis pohjat loppuneet!Ehkä muutkin oli leiponeet!Antakaa meidän nauttia tästäkin leivonnaisesta kun haluamme kokeilla uutta!Älkää pilatko leipojan riemua te joka paikan osaajat!

Piirakka on mainio👍
Muutamat kommentit vastaavasti luokattoman ala-arvoisia ja kateellisia🧙‍♀️

Kyllä jäi raa’aksi tällä ohjeella. Liekö kiertsikalla tehty ja unohtunut mainita?

No ei voi tietenkään oikeasti toimia kun siinä on järkyttävästi rehukurpitsaa! Jätä rehujurpitsa pois ja tilalle oikeaa juustoa, niin ehkä toimiikin.

Todella maukas tuli! Tein valmispohjaan ja paistoin 30min (ei kiertoilma) ja oli hyvä. Teen varmasti jatkossakin.

Tein pohjan rahka-voitaikinasts. Lisäsin vähän valkosipulin määrää ja fetaa 200g. Päälle mustaleimaraastetta. Hyvää tuli!

Kommentoi juttua: Sanna Marinin fetapiirakka

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X