sekoitettu voitaikina
Reseptit
30-60 min
15
Kiitos

Sekoitettu voitaikina

Sekoitettu voitaikina valmistuu perinteistä voitaikinaa helpommin. Taikinasta paistat maukkaat tortut ja muut tutut voitaikinaleivonnaiset. Taikinaan saa lehtevyyttä, jos sitä jääkaappilevon jälkeen kaulii 2–3 kertaa kaaviloidun taikinan tyyliin käännellen. Lopputulosta parantaa, jos jokaisen kaulimiskerran välillä malttaa antaa taikinan levätä jääkaapissa. Myös leivonnaisten maulle ja rakenteelle tekee hyvää, jos niitä pitää raakoina jääkaapissa vähintään puoli tuntia ennen paistamista.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Sekoitettu voitaikina

150 g voita
4 dl vehnäjauhoja
n. 1 rkl vettä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sekoitettu voitaikina

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X