Sheivattu ruusukaalisalaatti
Rakastu ruusukaaliin! Tässä uudenlaisessa ruusukaalisalaatissa kasvis leikataan ohuenohueksi. Makupaloiksi kaalin kaveriksi sekoitetaan kuivattua karpaloa, pähkinää ja juustoa. Tarjoa vihreän salaatin sijaan tai liharuokien kumppanina.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Munaton
Ainekset
Sheivattu ruusukaalisalaatti:
- 1 dl hasselpähkinöitä
- 1 salottisipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- ½ tl sormisuolaa
- ½ tl mustapippuria myllystä
- 1 tl sokeria
- 3 rkl sitruunamehua
- 400 g ruusukaalia
- ¾ dl oliiviöljyä
- 1 ½ dl kuivattuja karpaloita
- 1 ½ dl parmesaanijuustolastuja
Kommentoi
Kommentoi juttua: Sheivattu ruusukaalisalaatti