Sheivattu ruusukaalisalaatti
Rakastu ruusukaaliin! Tässä uudenlaisessa ruusukaalisalaatissa kasvis leikataan ohuenohueksi. Makupaloiksi kaalin kaveriksi sekoitetaan kuivattua karpaloa, pähkinää ja juustoa. Tarjoa vihreän salaatin sijaan tai liharuokien kumppanina.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Sheivattu ruusukaalisalaatti:
1 dl
hasselpähkinöitä
1
salottisipuli
1
valkosipulinkynsi
1/2 tl
sormisuolaa
1/2 tl
mustapippuria myllystä
1 tl
sokeria
3 rkl
sitruunamehua
400 g
ruusukaalia
3/4 dl
oliiviöljyä
1 1/2 dl
kuivattuja karpaloita
1 1/2 dl
parmesaanijuustolastuja
Keskustelu
Kommentoi juttua: Sheivattu ruusukaalisalaatti