Sipuli-anjovispiiraat eli pissaladiére-piiraat
Nämä sormitarjottavat ovat saaneet innoituksensa eteläranskalaisesta pissaladiére-piiraasta ja kreikkalaisesta filo-taikinasta. Ne ovat mitä mainiointa pikkupurtavaa tai cocktailtarjottavaa kuohu- tai roseeviinin kanssa.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Pohja
6 arkkia
filo-taikinaa
1/2 dl
sulatettua voita tai oliiviöljyä
Täyte
1 kg
keltasipulia
1
solo-valkosipulinkynsi
2
makeaa suippopaprikaa
1/2 dl
oliiviöljyä
1 rkl
muscavado- tai fariinisokeria
1 rkl
valkoista balsamicoa
1- 1 1/2 rkl
silputtua, tuoretta timjamia
1 tl
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
1 tlk
anjovisfileitä
1 dl
kivettömiä, mustia oliiveja
Keskustelu
Kommentoi juttua: Sipuli-anjovispiiraat eli pissaladiére-piiraat