Reseptit
yli 60 min
Kiitos

Sitruunakakku

Ainekset

Lisää kauppalistalle
3 kananmunaa
4 dl sokeria
4.5 dl vehnäjauhoja
3 tl leivinjauhetta
2 sitruunan kuoret
2.3 dl maitoa
150 g voita tai margariinia
Mainos

Valmistusohje

Sitruunakakku

  1. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja hyvin pestyn sitruunan raastettu kuori. Sekoita jauhot munavaahtoon. Lisää maito vähitellen ja lopuksi sulatettu, jäähdytetty rasva.
  2. Kypsennä kakkua voidellussa, korppujauhotetussa vuoassa 175 asteessa noin 60 minuuttia. Pienennä tarvittaessa lämpöä ja peitä pinta foliolla.
  3. Kumoa kakku ritilälle hiukan jäähtyneenä.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sitruunakakku

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X