Suolakinuski pavlova ja hedelmiä
Suolakinuskipavlova hedelmien kera on hienostunut jälkiruoka vaikka jouluaterian päätteeksi. Kinuskilla ja sormisuolalla maustetut marengit tarjoillaan päärynöiden, granaattiomenansiemenien ja ananaskirsikoiden kera.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Marenki
3
kananmunanvalkuaista
1/2 tl
sitruunamehua
2 1/4 dl
erikoishienoa sokeria
1 tl
perunajauhoja
1/2 dl
valmista kinuskikastiketta
1/2 tl
sormisuolaa
Päälle
2 dl
kermaa
1/2 prk (250 g)
mascarponea
1
carambola tai 2 viikunaa
1
päärynä
1
granaattiomena
6
ananaskirsikkaa
Keskustelu
Kommentoi juttua: Suolakinuski pavlova ja hedelmiä