suolakuoressa kypsennetty kokonainen taimen
Reseptit
30-60 min
8
Kiitos

Suolakuoressa kypsennetty taimen

Näppärä ja näyttävä kikka on kypsentää kokonainen taimen suolakuoreen kääräistynä. Tuhtia suolakerrosta ei tarvitse pelästyä. Karkeaan merisuolaan peitelty kala kypsyy uunissa mehukkaaksi vaivattomasti ja kala pysyy taatusti mehevänä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Suolakuoressa kypsennetty kokonainen taimen:

1 1/2 kg painava kokonainen taimen (perattuna ja suomustettuna)
1 sitruuna
muutama tuore timjaminoksa
2 kg karkeaa merisuolaa
2 kanamunan valkuaista

Keskustelu

Huuhtele suola.. hahah XD Eiköhän nuo pakettisuolat ole aika puhtaita… suolakuoreen ei myöskään tarvitse valkuaisia, riittää kun suolan kostuttaa päältä niin kuori kovettuu uunissa todella kovaksi.

Kommentoi juttua: Suolakuoressa kypsennetty taimen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X