
Talvinen hedelmäsalaatti
Talvinen hedelmäsalaatti kootaan näyttävästi annosmaljoihin ja viimeistellään siirapilla ja limetinmehulla tai punssilla.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
Talvinen hedelmäsalaatti
- 1 l paloiteltuja jouluisia hedelmiä
- ½ dl vaaleaa siirappia
- 1 dl punssia tai mantelilikööriä
Viimeistelyyn
- 4 rkl granaattiomenan siemeniä
Valmistusohje
Talvinen hedelmäsalaatti valmistuu näin helposti:
1. Käsittele jouluiset hedelmä. Käytä salaattiin esimerkiksi tähtihedelmää, rypäleitä, mandariinia, persimonia, kiiviä, päärynää. Asettele hedelmät sopiviksi paloiteltuina valmiiksi maljoihin.
2. Kaada päälle siirappia ja alkoholia tai limettimehua ja anna hedelmäsalaatin maustua vähintään puolisen tuntia.
3. Koristele talvinen hedelmäsalaatti granaattiomenan siemenillä.
Vinkki: Voit korvata punssin tai liköörin yhden limetin mehulla. Tarjoa hedelmäsalaatti joulun jälkiruokapöydässä.
Lue myös Anna.fi: Näin tehdään marinoitu hedelmäsalaatti ja kookoskastike
Kommentoi
Kommentoi juttua: Talvinen hedelmäsalaatti