Reseptit
yli 60 min
2

Tattaripuuro

Tattaripuuro on helppo tuorepuuro, joka saa rouheisuutta auringonkukan- ja pellavansiemenistä. Banaani ja kuivatut viikunat antavat tattaripuurolle makeutta.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Tattaripuuro:

2 dl tattarisuurimoita
3 rkl auringonkukansiemeniä
1.5 rkl pellavansiemeniä
4 kuivattua viikunaa
3 dl vettä
1 banaani
ripaus suolaa

Lisäksi

tyrnimarjaa (pakaste)

Valmistusohje

1. Huuhtele tattarisuurimot ensin lämpimällä ja sitten kylmällä vedellä. Valuta ja nosta kulhoon siementen kanssa. Poista viikunoista kannat ja saksi pieniksi paloiksi suurimoseokseen. Lisää raikas vesi ja peitä kulho kannella. Anna tekeytyä yön yli.

2. Paloittele banaani ja sekoita suolan kanssa turvonneen puuron joukkoon. Soseuta tattaripuuroa hieman sauvasekoittimella. Tarjoa tattaripuuro sulaneiden tyrnien kanssa.

Kokeile myös muita maukkaita puuroreseptejä:
Vadelmainen tuorepuuro
Tyrnivispipuuro
Mysli-kaurapuuro
Ruoka.fi: Tattarituorepuuro

 

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tattaripuuro

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X