Reseptit
8
Kiitos

Täytetty grillinieriä

Nieriä sopii mainiosti grillattavaksi. Tässö reseptissä nieriäpakettiin on kätketty maukasta vuohenjuustoa ja tuoksuvaa yrttikastiketta, salsa verdeä.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Täytetty grillattu nieriä:

2 kokonaista nieriä- tai kirjolohifileetä
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria

Täyte:

200 g vuohenjuustoa

Salsa verde:

1 dl oliiviöljyä
0.5 nippu minttua
1 nippu persiljaa
1 valkosipulinkynsi
1 rkl kapriksia
2 rkl sitruunamehua

Valmistusohje

1. Valmista ensin salsa verde -kastike. Hienonna yrtit karkeaksi silpuksi. Murskaa ja hienonna valkosipuli ja kaprikset. Sekoita yrtit mausteiden ja sitruunamehun kanssa ja vatkaa oliiviöljy joukkoon ohuena nauhana valuttaen.

2. Pyyhi nieriäfileet talouspaperilla kuiviksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Levitä nieriäfileen päälle tasaisesti yrttiseos.

3. Leikkaa vuohenjuusto ohuiksi kiekoiksi ja nosta yrttiseoksen päälle.

4. Nosta toinen nieriäfileistä pinnalle nahkapuoli ylöspäin ja sido kalafileet yhteen kutistumattomalla puuvillalangalla. Öljyä nieriäpaketin nahkapuolet ja kääri kaksinkertaiseen foliopaperiin tai nosta halsteriin.

5. Grillaa nieriää miedolla lämmöllä välillä käännellen noin 30 minuuttia koosta ja lämmöstä riippuen.

Lue myös: Grillattu kala kahdeksalla tavalla – katso grillaajan parhaat ohjeet!

grillatut silakat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Täytetty grillinieriä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X