Tomaattibruschetta patonki
- Kasvis
Ainekset
- 3-6 valkosipulinkynttä
- öljyä
- 2-3 tomaattia
- suolaa, mustapippuria
Valmistusohje
- Leikkaa patonki vinoiksi viipaleiksi.
- Poista tomaateista kantaosa ja leikkaa tomaatit silpuksi. Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaa ne hienoksi. Lisää valkosipulia tomaattimurskaan maun mukaan. Mausta survos hyvällä oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
- Vuoraa uunipannu leivinpaperilla. Päällystä patonkiviipaleet tomaattimurskalla ja levitä uunipannulle vieri viereen. Kuumenna juuri ennen tarjoamista rapeiksi kuumassa 225-250-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia tai kiertoilmauunissa 200-225 asteessa, kunnes leipien reunat saavat hiukan väriä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tomaattibruschetta patonki