Reseptit

Tomaattibruschetta patonki

Ainekset

  • 3-6 valkosipulinkynttä
  • öljyä
  • 2-3 tomaattia
  • suolaa, mustapippuria

Valmistusohje

Tomaattibruschetta patonki
  1. Leikkaa patonki vinoiksi viipaleiksi.
  2. Poista tomaateista kantaosa ja leikkaa tomaatit silpuksi. Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaa ne hienoksi. Lisää valkosipulia tomaattimurskaan maun mukaan. Mausta survos hyvällä oliiviöljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
  3. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla. Päällystä patonkiviipaleet tomaattimurskalla ja levitä uunipannulle vieri viereen. Kuumenna juuri ennen tarjoamista rapeiksi kuumassa 225-250-asteisessa uunissa noin 6 minuuttia tai kiertoilmauunissa 200-225 asteessa, kunnes leipien reunat saavat hiukan väriä.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tomaattibruschetta patonki

Sinun täytyy kommentoidaksesi.