Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Tonnikalakerrosleivät

Ainekset

Lisää kauppalistalle
8 viipaletta täysjyväruisleipää
Mainos

täyte:

25 g rucolasalaattia
1 prk (185 / 150 g) veteen säilöttyä tonnikalaa
3 rkl kevytkermaviiliä
1 dl maissia
1 punainen paprika
4 rkl hienonnettua purjon vihreää osaa
2 rkl hienonnettua tilliä
suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Tonnikalakerrosleivät

1. Huuhtele salaatinlehdet ja
nosta pyyhkeelle valumaan.
Valuta tonnikala, ja sekoita se
kermaviilin ja maissin kanssa.

2. Halkaise paprika ja poista
siemenet ja kanta. Kuutioi. Sekoita
rucolanlehdet, paprikakuutiot,
hienonnettu purjo ja tilli muiden
ainesten joukkoon. Mausta suolalla
ja pippurilla.

3. Nosta puolet leipäviipaleista
leikkuulaudalle ja levitä päälle
tonnikalaseosta. Nosta toinen
leipäviipale täytteiden päälle ja
halkaise halutessasi kolmioiksi.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Tonnikalakerrosleivät

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X