Palermon pasta
Palermon pasta on italialaisesta nimestään huolimatta kotoisin Lahdesta. Lapsiperheiden ja koululaisten suosikkiruoka voitti kouluruokakilpailun vuosituhannen vaihteessa. Maukkaassa pastavuoassa maistuvat broileri, kermainen currykastike ja rakuuna.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Palermon pasta
350 g
broilerin fileesuikaleita
1 rkl
rypsiöljyä
2 tl
curryjauhetta
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria myllystä
300 g
kuviopastaa
Juustokastike
25 g
voita (tai 2 rkl rypsiöljyä)
1/2 dl
vehnäjauhoja
8 dl
vettä
2 dl
ruokakermaa
1 rkl
kanafondia
1 tl
paprikajauhetta
1 1/2 tl
kuivattua rakuunaa
1 tl
kurkumaa
1 rkl
juoksevaa hunajaa tai siirappia
150 g
emmentaali-mozzarellajuustoraastetta
Keskustelu
Kommentoi juttua: Palermon pasta