palermon pasta
Reseptit
yli 60 min
4
Kiitos

Palermon pasta

Palermon pasta on italialaisesta nimestään huolimatta kotoisin Lahdesta. Lapsiperheiden ja koululaisten suosikkiruoka voitti kouluruokakilpailun vuosituhannen vaihteessa. Maukkaassa pastavuoassa maistuvat broileri, kermainen currykastike ja rakuuna.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Palermon pasta

350 g broilerin fileesuikaleita
1 rkl rypsiöljyä
2 tl curryjauhetta
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria myllystä
300 g kuviopastaa
Mainos

Juustokastike

25 g voita (tai 2 rkl rypsiöljyä)
1/2 dl vehnäjauhoja
8 dl vettä
2 dl ruokakermaa
1 rkl kanafondia
1 tl paprikajauhetta
1 1/2 tl kuivattua rakuunaa
1 tl kurkumaa
1 rkl juoksevaa hunajaa tai siirappia
150 g emmentaali-mozzarellajuustoraastetta

Keskustelu

Kommentoi juttua: Palermon pasta

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X