tulinen paholaisenkastike Resepti on testattu Kotiliedessä
Reseptit

Tulinen paholaisenkastike

Paholaisenkastike sopii tulisen ruoan ystäville. Herkullisesti chilillä säväytetty salaatikastike on loistava mauste myös grillilihoille sekä -kasviksille.

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
0 annosta

Ainekset

Paholaisenkastike:

  • 1 punainen paprika
  • 1 punainen chili
  • 1 salottisipuli
  • 3 valkosipulin kynttä
  • pieni nippu persiljaa ja basilikaa
  • 2 rkl punaviinietikkaa
  • 2 rkl sokeria
  • suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Poista paprikasta ja chilistä kanta ja siemenet ja leikkaa muutamaan osaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit.

3. Soseuta kaikki vihannekset ja yrtit monitoimikoneessa. Lisää mausteet ja kaada öljy ohuena nauhana koneen käydessä.

Katso myös: Salaatinkastike kruunaa salaatin


Kommentoi

Kommentoi juttua: Tulinen paholaisenkastike

Sinun täytyy kommentoidaksesi.