
Vegaaninen taateli-banaanikakku
Jouluinen taatelikakku saa uuden jännttävän muodon ja maun banaanista. Se tuo leivonnaiseen kosteutta, makua ja mehevyyttä. Kakku on vegaaninen.
- Valmistusaika
- yli 60 min
- Annosmäärä
- 10 annosta
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
- Vegaaninen
Ainekset
Vegaaninen taateli-banaanikakku:
- 250 g kivettömiä, kuivattuja taateleita
- 2 ½ dl vettä
- 1 iso kypsä banaani
- 1 dl saksanpähkinöitä
- 150 g kasvipohjaista margariinia
- 2 dl fariinisokeria
- 1 dl sokeria
- 4 ½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl jauhettua kanelia
- 1 tl jauhettua neilikkaa
Vuokaan:
- vuokasprayta
Koristeeksi:
- 2 rkl sokeria
- ½ tl jauhettua kanelia
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vegaaninen taateli-banaanikakku
Tuleeko päälle siis sokeri+kaneli, kuten ohjeessa sanotaan, vaiko sokeri+neilikka, kuten ainesosissa sanotaan? Kumotaanko kakku vasta 20min jäähdytyksen jälkeen?