Reseptit
alle 30 min
6
Himahella - avatar

Himahella

Kiitos

Vesimeloni-mansikkasalaatti

Vesimeloni ja mansikka ovat raikkaita ja herkullisa kesäsalaatin raaka-aineita. Molemmat myös viihtyvät fetajuuston seurassa. Koverrettua melonin kuorta voi käyttää salaatin tarjoilukulhona.

Ainekset

Lisää kauppalistalle
1/2 vesimeloni
1/2 l mansikoita
2 syöntikypsäö avocadoa
kourallinen villirucolaa
3 rkl vahvaa minttua
200 g fetaa tai muuta lampaanmaitojuustoa
1/2 dl hyvää oliiviöljyä
1 sitruunan mehu
1 tl sormisuolaa
rouhittua mustapippuria
1 rkl hunajaa
Mainos

Valmistusohje

 

  1. Kuori meloni ja paloittele hedelmäliha. Voit myös tehdä melonista palloraudalla palloja.
  2. Perkaa ja viipaloi mansikat. Halkaise avocadot, poista kivet, viipaloi tai kuutioi hedelmä. Sekoita ainekset keskenään
  3. Lisää oliiviöljyn joukkoon sitruunamehu, mustapippuri, suola ja hunaja. Sekoita hyvin.
  4. Kääntele kastike meloni-mansikka-avokadosalaatin joukkoon ja murenna päälle fetajuusto. Lisää lopuksi joukkoon kourallinen rucolaa ja silputtua tuoretta minttua.

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vesimeloni-mansikkasalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X