Vietnamilainen kaali-yrttisalaatti
Reseptit
alle 30 min
4
Kiitos

Vietnamilainen kaali-yrttisalaatti

Rapsakka, vietnamilaisittain maustettu kaali-yrttisalaatti on täynnä makua. Salaatti sopii mainiosti buffapöytään, grilliruokien tai liharuokien kumppaniksi.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Vietnamilainen kaali-yrttisalaatti:

1 (noin 450 g) pieni varhaiskaalikerä tai 1⁄2 kiinankaali
2 porkkanaa
pala retikkaa
1 pieni salottisipuli
2 dl hienonnettuja aasialaisia yrttejä, esim. vietnamilaista korianteria, mitzunaa, komatzuna tai minttua
3 rkl suolapähkinöitä
Mainos

Kastike:

1 limetin mehu
2 tl kalakastiketta
2 tl seesamiöljyä
2 tl tuoretta inkivääriä raastettuna
1 raastettu valkosipulinkynsi
pala hienonnettua punaista chiliä
ripaus suolaa
ripaus sokeria

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vietnamilainen kaali-yrttisalaatti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X