Vitello tonnato
Italialainen klassikkoannos vitello tonnato valmistetaan perinteisesti keitetystä vasikan paistista. Tässä ohjeessa liha paistetaan meheväksi matalassa uuninlämmössä ja viimeistellään maukkaalla tonnikalakastikkeella.
Ainekset
Lisää kauppalistalle
Vitello tonnato:
500 g
vasikanpaistia tai naudan paahtopaistia
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria myllystä
3/4 dl
oliiviöljyä
3
valkosipulinkynttä
3 oksaa
rosmariinia
Tonnikalakastike:
1 prk (200/150 g)
tonnikalaa öljyssä
4
sardellifileetä
1 tl
dijoninsinappia
1 rkl
sitruunamehua
2 dl
täysmajoneesia
3/4 dl
parmesaanijuustolastuja
2 tl
sitruunan kuoriraastetta
1 rkl
kapriksia
1 ruukku
rucolaa
Paistamiseen:
oliiviöljyä
Keskustelu
Kommentoi juttua: Vitello tonnato