vitello tonnato
Reseptit
yli 60 min
6
Kiitos

Vitello tonnato

Italialainen klassikkoannos vitello tonnato valmistetaan perinteisesti kei­tetystä vasikan­ paistista. Tässä ohjeessa liha paistetaan meheväksi matalassa uuninlämmössä ja viimeistellään maukkaalla tonni­kalakastikkeella.

Ainekset

Lisää kauppalistalle

Vitello tonnato:

500 g vasikanpaistia tai naudan paahtopaistia
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria myllystä
3/4 dl oliiviöljyä
3 valkosipulinkynttä
3 oksaa rosmariinia

Tonnikalakastike:

1 prk (200/150 g) tonnikalaa öljyssä
4 sardellifileetä
1 tl dijoninsinappia
1 rkl sitruunamehua
2 dl täysmajoneesia
3/4 dl parmesaanijuustolastuja
2 tl sitruunan kuoriraastetta
1 rkl kapriksia
1 ruukku rucolaa
Mainos

Paistamiseen:

oliiviöljyä

Keskustelu

Kommentoi juttua: Vitello tonnato

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X