Vohveliperunat
Vohveliperunat ovat täydellinen hävikkiherkku. Eilisistä perunoista tulee ihanan rapeita, kun ne laittaa vohvelirautaan voin kanssa. Nauti vohveliperunat parmesanjuuston ja lehtipersiljan kanssa.
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 1 annos
- Kasvis
Ainekset
Vohveliperunat
- 6 keitettyä uutta perunaa
- 10 g voita
- 10 g parmesanjuustoa
- ½ dl lehtipersiljaa
Valmistusohje
Katso videolta, miten vohveliperunat valmistetaan:
Vohveliperunat valmistuvat helposti näin:
- Laita vohvelirautaan nokareet voita ja aseta perunat sulaneen voin päälle. Paina vohveliraudan kansi kiinni niin, että perunat litistyvät. Paista perunoita noin minuutin ajan, kunnes ne saavat ruskean paistopinnan.
- Kasaa vohveliperunat lautaselle. Mausta raastetulla parmesanjuustolla ja hienonnetulla lehtipersiljalla. Nauti vohveliperunat heti lämpiminä.
Vinkki! Katso myös sveitsiläisen perunaröstin ohje.
Lue myös Anna.fi: Naurettavan yksinkertainen tapa nostaa uudet perunat uudelle tasolle – katso kesän helpoin ja herkullisin perunavinkki!
Kommentoi
Kommentoi juttua: Vohveliperunat