Ruoka

Kinder-leivonnaiset ihastuttavat – katso videolta, miten Kinder-juustokakut syntyvät

Kinder-leivonnaiset hurmaavat ja vievät kielen mennessään niin pääsiäisenä kuin muulloinkin. Nappaa tästä itsellesi talteen Kotilieden verkostobloggareiden parhaat Kinder-reseptit!

Kinder-suklaamunat ovat hitti vuodesta toiseen. Nyt ruokabloggaajat vinkkaavat, millaisia herkkuja niistä voi loihtia pääsiäiseksi.

Töhnä-Kinderit pääsiäisruohossa

Töhnämunavillitys tuli rytinällä Suomeen pari vuotta sitten, kun sosiaalisessa mediassa innostuttiin täytetyistä suklaamunista. Tässä Jonnan koukkuja -blogin ohjeessa Kinder-suklaamunat täytetään mangorahkalla ja sitruunatuorejuustolla. Valmiit munat asetellaan kakkupohjalle, jonka ruoho syntyy elintarvikevärillä värjätyistä kookoshiutaleista.

töhnämuna, töhnä-kinder, pääsiäinen, pääsiäisruoho, leipominen, ruoka, ruokaideat, pääsiäisherkut, kinder

Ohje: Töhnä-Kinderit pääsiäisruohossa

Kinder-kakku

Makeaa elämää pilvilinnassa -blogissa loihditaan täyteläinen Kinder-kakku suklaisen kakkupohjan ympärille. Kakku täytetään valkosuklaa- ja maitosuklaamoussella, ja kakun koristeiden runsaus riippuu vain leipojan omasta makeannälästä.

kinderkakku, pääsiäinen, kinder, suklaamuna, suklaakakku, leipominen

Ohje: Kinderkakku

Kinder Cheesecakes

Herkullisissa Kinder-juustokakuissa on Domino-keksipohja. Suussasulava täyte syntyy valkosuklaasta ja tomusokerista, ja leivosten päälle voi ripotella tomusokeria koristeeksi.

Katso videolta, miten Kinder-juustokakut syntyvät Piparkakkutalon Akka -blogin Minnan käsissä!

Ohje: Kinder Cheesecakes

Kinder-moussella täytetyt pääsiäistipuset

Supersuloiset pääsiäistiput syntyvät helposti, kun suklaamunat täytetään Kinder-moussella. Kulinarismia mahan täydeltä -blogin ohjeessa tipujen silmät syntyvät valkosuklaasta ja nonparelleista, nokka tipulle taiteillaan porkkanasta.

kinder-leivos, kinder-tiput, leipominen, pääsiäinen, suklaamuna, suklaa

Ohje: Pääsiäisen kindermoussella täytetyt suklaamunatipuset

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kinder-leivonnaiset ihastuttavat – katso videolta, miten Kinder-juustokakut syntyvät

Sinun täytyy kommentoidaksesi.