Katkaraputartar
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 4 annosta
- Gluteeniton
- Laktoositon
- Maidoton
- Munaton
Ainekset
- noin 400 g perattuja, isoja katkaravun pyrstöjä
- 1 avokado
- 1 rkl sitruunamehua
- merisuolaa myllystä
- 1 rkl mustapippuria myllystä
- 2 kevätsipulin vartta
- silputtua tilliä
Lautaselle
- salaatinlehti tai lohicarpaccio
- 1 avokado
Valmistusohje
Katkaraputartar tuo mainion lisän merelliseen ateriaan, tai ruokaisuutta salaattiin. Terveellinen avokado antaa tartarille kermaisen rakenteen ja herkullista makua.
1. Sulata ja valuta katkaravut. Silppua ravut pieneksi.
2. Avaa avokadot, poista kivet ja koverra hedelmä kuoresta. Leikkaa toisen hedelmäliha kuutioiksi ja sekoita rapusilppuun.
3. Mausta sitruunamehulla, suolalla, pippurilla ja silputulla kevätsipulilla.
4. Lusikoi seos lautasille asetettuun muottiin. Korista pinta tillisilpulla ja muutamalla ravunpyrstöllä. Anna painua hetki muotissa. Poista muotti ja tarjoa katkaraputartar lohicarpaccion tai salaatin ja avokadon kanssa.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Katkaraputartar