Reseptit

Perunafocaccia

Valmistusaika
30-60 min
Annosmäärä
10  annosta

Ainekset

  • 2.5 dl vettä
  • 4 dl raastettua perunaa
  • 0.5 dl öljyä
  • 0.5 tl suolaa
  • 1 rkl kuivahiivaa
  • 1 dl parmesaaniraastetta
  • 5 dl hiivaleipäjauhoja

päälle:

  • öljyä
  • rasia kirsikkatomaatteja
  • 100 g kesäkurpitsaviipaleita
  • suolaa
  • 1 dl parmesaania
  • rosmariinia

Valmistusohje

Perunafocaccia

1. Kuumenna vesi hieman kädenlämpöä kuumemmaksi. Lisää joukkoon perunaraaste ja öljy. Sekoita kuivat aineet keskenään ja alusta pehmeähkö taikina.

2. Anna taikinan kohota vedottomassa paikassa leivinliinan alla 20 minuuttia. Painele taikina leivinpaperilla peitetylle pellille ja kohota viitisen minuuttia.

3. Sivele pinta öljyllä. Lado kirsikka- tomaatinpuolikkaita ja ohuita kesäkurpitsaviipaleita leivälle. Ripota pinnalle hieman suolaa, parmesaaniraastetta ja rosmariinia. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.


Kommentoi

Kommentoi juttua: Perunafocaccia

Sinun täytyy kommentoidaksesi.