Ruoka

Tarjoa hilloa aamiaispöydässä ja brunssilla - maistuisiko pekonihillo vai suositko klassikoita?

Hillojen makeus saa hymyn huulille heti aamutuimaan. Perinteinen mansikkahillo saa rinnalleen trendikkään pekonihillon, jonka mieleenpainuva makupaletti saa himoitsemaan herkkua uudemman kerran.

Miehiseen makuun sopiva pekonihillo on uudenlainen tapa hyödyntää perinteisen aamiaisen käristetyt pekonit. Mausteiseen hilloon tarvitaan nimikkoraaka-aineen lisäksi sipulia, sinappia ja kahvia. Makeutta hillo saa vaahterasiirapista ja ruskeasta sokerista. Suolan, savun ja makeuden liitto toimii erinomaisesti!

195453-keltainenhillo.jpg

Keltainen marjahillo on mainio yhdistelmä lakkoja ja keltaisia vadelmia. Hillosokerin ja marjojen makeutta taitetaan sitruunan kirpakkuuden avulla. Kullankeltainen herkku sopii juhlavalle brunssille tai arkisen aamiaisen kohokohdaksi.

mansikkahillo

Perinteiset herkut kuuluvat aamiaispöytään. Helpon mansikkahillon ohjeella saadaan kuitenkin uutta twistiä klassikkoon. Vaniljatangon hento aromi sopii täydellisesti mansikoiden rinnalle. Kokonaisuutta piristetään ripauksella limentinkuorta ja -mehua. Mansikkahillo on oiva makupari letuille, mutta sitä voi sipaista reilun kerroksen myös paahtoleivän päälle.

177479-aprikoosihillo.jpg

Marjojen lisäksi hedelmät sopivat hillon raaka-aineeksi. Tuoreista aprikooseista keitetään maukas aprikoosihillo yhdessä hillosokerin kanssa. Itämaista potkua herkkuun saadaan inkiväärin ja sitruunamehun avulla. Aprikoosihillo maistuu taivaalliselta briossin tai paahtoleivän kanssa.

kirsikkahillo

Kauniin punainen kirsikkahillo on hieman hitaampi valmistaa, mutta aamiaispöydässä se katoaa nopeasti parempiin suihin. Kivettömiksi peratut kirsikat keitetään hilloksi yhdessä veden, sokerin ja sitruunamehun kanssa. Keittoaika on noin 30–40 minuuttia tai kunnes kirsikat painuvat liemen joukkoon.

Valmista maukas aamiainen: Terveellinen aamiainen tuo puhtia päivään Kananmuna tekee aamiaisesta ruokaisan Aamupalaideoita nautiskelijoille Brunssi aloittaa päivän ylellisesti Ruoka.fi: 7 x super-aamiainen – näillä aamupaloilla jaksat pitkään

Kommentoi

Kommentoi juttua: Tarjoa hilloa aamiaispöydässä ja brunssilla - maistuisiko pekonihillo vai suositko klassikoita?

Sinun täytyy kommentoidaksesi.