Reseptit

Haudutettua pinaattia

Valmistusaika
alle 30 min
Annosmäärä
6  annosta

Ainekset

  • 500 g pinaatinlehtiä
  • 1 rkl sitruunaöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl inkivääritahnaa
  • 2 tl soijakastiketta

Valmistusohje

Haudutettua pinaattia

 

  1. Huuhdo ja valuta pinaatti. Poista lehtiruodit. Ryöppää lehdet pienessä vesimäärässä. Kaada pinaatti siivilään ja painele kuivaksi.
  2. Kuumenna öljy ja kuullota silputtu valkosipuli ja inkivääri öljyssä. Lisää joukkoon pinaatti ja soija. Tarjoa kalan (esim. lohikäärösten) kanssa.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Haudutettua pinaattia

Sinun täytyy kommentoidaksesi.