Reseptit

Kylmä inkivääritofu (Hiyayakko)

Ainekset

  • 300 g tofua
  • pala purjoa, kevätsipulia tai ruohosipulia
  • pala tuoretta inkivääriä
  • 4 rkl soijakastiketta

Valmistusohje

Kylmä inkivääritofu (Hiyayakko)
  1. Leikkaa tofu viipaleiksi ja anna valua hetken leikkuulaudalla. Hienonna pesty purjo, kevätsipuli tai ruohosipuli. Raasta kuorittu inkivääri.
  2. Aseta tofupalat lautasille. Nosta päälle raastettua inkivääriä, vihreää silppua ja kaada päälle soijakastiketta. Tarjoa kylmänä.

  • Voit käyttää myös vain punasipulia ja maustaa soijakastikkeen riisietikalla ja paahdetulla seesamöljyllä.

Kommentoi

Kommentoi juttua: Kylmä inkivääritofu (Hiyayakko)

Sinun täytyy kommentoidaksesi.