Kylmä inkivääritofu (Hiyayakko)
- Gluteeniton
- Kasvis
- Maidoton
- Vegaaninen
Ainekset
- 300 g tofua
- pala purjoa, kevätsipulia tai ruohosipulia
- pala tuoretta inkivääriä
- 4 rkl soijakastiketta
Valmistusohje
- Leikkaa tofu viipaleiksi ja anna valua hetken leikkuulaudalla. Hienonna pesty purjo, kevätsipuli tai ruohosipuli. Raasta kuorittu inkivääri.
- Aseta tofupalat lautasille. Nosta päälle raastettua inkivääriä, vihreää silppua ja kaada päälle soijakastiketta. Tarjoa kylmänä.
- Voit käyttää myös vain punasipulia ja maustaa soijakastikkeen riisietikalla ja paahdetulla seesamöljyllä.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Kylmä inkivääritofu (Hiyayakko)