Marinoitu possu
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Maidoton
Ainekset
- 500 g porsaan sisäfileetä
marinadi:
- 0.5 dl öljyä
- 1 rkl soijakastiketta
- 1 tl paprikajauhetta
- 1 tl currymaustetta
- 2 tl sweet chili -kastiketta
- 1 tl raastettua inkivääriä
- puolen sitruunan mehu
- (2 valkosipulinkynttä)
Valmistusohje
- valmistusaika 30 minuuttia
- marinointiaika yön yli
- Ruskista fi lee pannulla ja aseta uunivuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia. Käytä paistoliemi marinadiin.
- Sekoita marinadi ja sivele se fi leelle. Anna maustua jääkaapissa yön yli tai ainakin neljä tuntia. Kääntele fi leetä pari kertaa maustumisen aikana. Tarjoa kylmänä ohuiksi viipaleiksi leikattuna esim. kukkakaalin kera.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Marinoitu possu