Valkosuklaamantelinamit
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 20 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 200 g limetti-valkosuklaata
- 3 rkl kermaa
- 50 g manteleita
- 50 g pistaasipähkinöitä
Lisäksi:
- 20 pientä foliomuottia
Valmistusohje
- Paahda mantelit ja pistaasipähkinät kuivalla pannulla, kunnes niiden pinta on saanut hieman ruskeaa väriä. Leikkaa karkeaksi rouheeksi.
- Kuumenna kerma kattilassa. Lisää manteli-pähkinärouhe. Nosta kattila liedeltä ja lisää paloiteltu valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi. Nostele seosta pieniin foliomuotteihin. Jätä huoneenlämpöön jähmettymään.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Valkosuklaamantelinamit