Hyvinvointi

Haluatko hymyn huulille ja hyvälle tuulelle? Kuuntele Kotilieden hyvän mielen soittolista!

Kotilieden lukijoiden ehdotuksista koottu hyvän mielen soittolista saa sinut takuulla hyvälle tuulelle. Kuuntele soittolista nyt ja laita poskilihaksesi töihin.

Kotilieden hyvän mielen soittolista on koottu Kotilieden lukijoiden suosikeista.

Kysyimme lukijoilta, onko heillä vakiokappale tai -kappaleet, jota he kuuntelevat aina, kun haluavat tulla hyvälle tuulelle. Kappale sai olla uusi tai vanha, kotimainen tai ulkomainen ja musiikkityyliltään mitä tahansa.

Pääasia on, että kappale saa hyvälle mielelle ja tuo hymyn huulille. Mukaan sai kirjoittaa myös perustelut, miksi kappale tuo hyvän mielen.

Lue myös: Kaipaatko kannustusta? Nämä 30 voimaannuttavaa ja rohkaisevaa laulua haluat kuunnella

Kokosimme suositusten pohjalta soittolistan, jonka kuunteleminen laittaa poskilihakset taatusti töihin. Napsauta alla oleva soittolista soimaan ja valmistaudu dopamiinin ja endorfiinin tulvahdukseen!

Lue myös: Oletko surullinen? Nämä 30 kappaletta lohduttavat surussa – kuuntele Kotilieden lukijoiden suosikkikappaleet!

Hyvän mielen soittolista auttaa unohtamaan arkisen aherruksen

Kotilieden hyvän mielen soittolista kestää noin puolitoista tuntia. Heitä huolet narikkaan 25 kappaleen ajaksi, ja keskity elämän hyviin puoliin.

Soittolistalta löytyy niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin klassikkoja, kuten Rauli Badding Somerjoen Fiilaten ja höyläten sekä Abban Mamma Mia. Soittolistalta löytyy myös uudempia kappaleita, kuten Pharrell Williamsin Happy.

Joistakin kappaleista nauru suorastaan tarttuu (Vesa-Matti Loirin esittämän Jean-Pierre Kuselan Naurava kulkuri), jotkin saavat tanssimaan ja laulamaan (DNCEn Cake By The Ocean), jotkin tuovat mieleen hyviä muistoja (Freemanin Ajetaan me tandemilla), jotkin tuovat lohdutusta (Pauli Hanhiniemen Muutkin mokaa) ja joissakin on vain sitä jotain (Camila Cabellon Havana).

Lue myös: Kotilieden soittolista taikoo treenimotivaation takaisin – kuuntele nyt!

Puuttuuko listalta hyvän mielen kappale? Kerro kommenteissa!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Haluatko hymyn huulille ja hyvälle tuulelle? Kuuntele Kotilieden hyvän mielen soittolista!

Sinun täytyy kommentoidaksesi.