Suhteet

Toivotko onnea rakkaudessa? Lemmenloitsu voi olla vastaus ongelmiisi

Onko Tinder selattu läpi tai nykyinen parisuhteesi kulahtanut? Lemmenloitsu voi tuoda elämääsi uutta romanttista roihua, selviää Paula Havasteen Onnen loitsut -kirjasta.

Suvi on parasta aikaa herätellä kohmeiset tunteet orastavaan kukoistukseen. Jos mielitiettyä ei ole vielä tullut vastaan tai toivot vanhaan lempeen uutta säpinää, lemmenloitsu voi pelastaa tilanteen.

Kirjailija ja tutkija Paula Havasteen Onnen loitsut – 7 x 7 taikaa (Gummerus 2018) paljastaa, kuinka taiot itsellesi sutinaa.

Paula Havasteen Onnen loitsut -kirjasta löytyy lemmenloitsu jos toinenkin.
Paula Havaste. Kuva: Marek Sabogal © Marek Sabogal

Paula Havaste on filosofian tohtori, ja hän on kirjoittanut fiktio- ja tietokirjoja suomalaisista perinteistä.

Havaste kirjoittanut aiemmin muun muassa Loitsukirjan, joka sisältää tarinoita vanhojen loitsujen käyttötavoista ja vinkkejä, miten taikoja voi soveltaa nykyaikana sekä Taika päivässä – 365+1 suomalaista taikaa -kirjan, josta löytyy taika jokaisella päivälle.

Lue myös: Unohda kaivoon kurkistelu! 5 modernia juhannustaikaa, jotka teet somessa

Eri lemmenloitsu eri tilanteisiin

Lemmenloitsut voivat vaatia rohkeutta ja heittäytymistä. Uskalias kokeilee lemmenpiston loitsua ensitreffeillä, kipinää etsivä pariskunta kipuaa saunan lauteilla lämmittämään väljähtynyttä parisuhdetta vanhan lemmen lämmitysloitsun avulla.

Lemmenpiston loitsu

Ryhdy mulle rakkahaksi

ainoaksi armahaksi

ikiajoiksi omaksi.

Jos haluat saada kiinnostuksen kohteesi ajattelemaan sinua, täytyy sinun saada itsestäsi jotain tämän mukaan. Oma sylki, pala kynttilää tai häpykarva ajaa asian.

”Kun huomaamatta nuolaisee lemmittynsä takin tai paidan niskaa tai onnistuu pujottamaan tämän taskun pohjalle palan kynttilää tai häpykarvansa, tämän ajatukset alkavat vastustamattomasti hakeutua toivottuun suuntaan. Loitsun kuiskaaminen aivan pienelläkin äänellä vahvistaa vaikutusta”, Havaste kertoo kirjassaan.

Helpompaa lähestymistapaa toivova voi pukea lemmityn kengät jalkoihinsa ja ottaa kolme askelta takaperin.

Lue myös: Hanna Partanen: Motivaatiota ja rakkautta pitää etsiä aktiivisesti

Myös omista hiuksista voi virittää lemmenansan, selviää Havasteen kirjasta. Ansa vaatii lähikontaktia ja kivunsietokykyä. Tarkoitus on nimittäin kääräistä yksi päässäsi olevista hiuksistasi lempesi kohteen napin ympäri. Kun hän nousee, hius irtoaa ja seuraa tätä.

Kivusta ei kannata välittää, sillä se vain parantaa taikaa. Jos ehdit lukea loitsun kolmesti jomotuksen aikana, on lemmittysi nalkissa.

Vanhan lemmen lämmitysloitsu

Kun arki vie voiton parisuhteesta eikä yhteisille hetkille tahdo löytyä aikaa, on vanhan lemmen lämmitysloitsun aika.

Tunteen taakse jättämämme

unohdetun intohimon

iloksemme uudistamme.

Väljähtynyttä lempeä voi Havasteen mukaan lämmittää uudelleen saunassa. Saunomiseen sisältyy muutama jippo.

Ensinnäkin sauna on lämmitettävä yhteen sidotuilla kuusen ja koivunklapeilla. Kuusi ja koivu sidotaan pareittain yhteen joko kuusennäreestä tehdyllä vitsaksella tai paremman puutteessa narulla.

Toiseksi pesuvesi on haettava lähteestä ämpärillä. Pariskunta peseytyy ämpärin ääressä ja kuiskaa loitsun toisilleen. Sitten on aika istua saunan lämmössä ja nauttia yhteisestä hetkestä ennen loppuhuipennusta.

Vahvin taika on vuorossa saunan jälkeen. Pariskunnasta toinen asettuu lattialle selinmakuulle ja toinen astuu hänen ylitseen kolmee kertaa ilman rihman kiertämää.

Lue myös: ”Olet kaunein, mitä tiedän” – 10 runoa, jotka haluat jakaa rakkaallesi

Toistakaa kolmesti kuussa, jos ensimmäinen kerta ei tuo kaivattua tulosta, Havaste kehottaa kirjassaan.

Lähde: Paula Havaste: Onnen loitsut – 7 x 7 taikaa (Gummerus 2018)

Kommentoi

Kommentoi juttua: Toivotko onnea rakkaudessa? Lemmenloitsu voi olla vastaus ongelmiisi

Sinun täytyy kommentoidaksesi.