Sara Chafak

Selviytyjät Suomi -sarjan Sara Chafak Annassa: ”Olen ollut yhdessä saman miehen kanssa jo 13 vuotta”

Miss Suomi 2012 ja malli Sara Chafak, 27, on seurustellut kumppaninsa kanssa jo 13 vuotta, selviää uudesta Annasta. Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvaukset olivat Saralle koettelemus.

Sara Chafak on mukana Selviytyjät Suomi -ohjelmassa. Ohjelman kuvauksissa hän joutui luopumaan rakkaimmasta arkirutiinistaan lämpimästä suihkusta – ja kaikista muistakin arjen mukavuuksista.

”Olin 15 muun kilpailijan kanssa Filippiinien viidakossa fyysisesti ja henkisesti äärimmäisen vaativissa olosuhteissa. Jokaisella sai olla mukanaan yhdet housut, t-paita, huppari, hame tai sortsit, kahdet alusvaatteet, kaksi uimapukua, ponnari ja sandaalit. Meillä ei ollut lupa tuoda esimerkiksi hammasharjaa, tyynyä tai vapaa-ajan tarvikkeita. Peseydyimme meressä ilman saippuaa. Saimme ravinnoksi silloin tällöin riisiä ja vehnäjauhoja, mutta pääasiassa jouduimme hankkimaan ruokamme luonnosta. Välillä oikeasti näimme nälkää. Se ei onneksi haitannut menoa muuten kuin hidasti ajatuksen kulkua”, Sara muistelee kuvauksia Annassa.

Kuvauksien rankkuus ei tullut Saralle yllätyksenä, sillä hän oli katsonut sarjan aiempia kausia.

Miss Suomi 2012 Sara Chafak

Juuri kruunattu Miss Suomi 2012 Sara Chafak

Sara Chafak on todella tyytyväinen elämäänsä

Sara kertoo Annassa muuttaneensa elämänasennettaan tietoisesti positiivisemmaksi.

”Minulla on terveyttä, mielenkiintoinen työ, läheinen perhe, rakkautta ja ystäviä. Niin moni asia on hyvin, että tuntuisi turhalta ärsyyntyä pikkuasioista”, Sara sanoo jutussa.

Sara kertoo huomioivansa kumppaniaan arjen pienillä hyvillä teoilla.

”Hymyilen, kehun, muistan silloin tällöin yllätyksillä ja kerron rakastavani. Olen ollut yhdessä saman miehen kanssa jo 13 vuotta. Rakkauden ja intohimon voi säilyttää, kunhan ei ala pitää toista itsestäänselvyytenä”, Sara sanoo Annassa.

”Vastarakastuneena toisen huomioiminen sujuu arjessa huomaamatta, mutta sen jälkeen asian eteen on tehtävä töitä. Suhteemme perustuu luottamukseen ja joustavuuteen. Muunlainen ei toimisikaan, sillä olemme paljon erossa matkojeni aikana”, hän jatkaa.

Lue Annan koko juttu: Selviytyjät Suomi -sarjan Sara Chafak 13 vuoden parisuhteestaan: ”Intohimon voi säilyttää”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Selviytyjät Suomi -sarjan Sara Chafak Annassa: ”Olen ollut yhdessä saman miehen kanssa jo 13 vuotta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X