Sikke Sumari puhuu Annassa avioliitostaan.

Sikke Sumari 36-vuotisesta avioliitostaan Annassa: ”Uskollisuus on parisuhteemme perusta”

Sikke Sumari kertoo tuoreessa Annassa pitkästä liitostaan miehensä Tony Ilmonin kanssa. Vahvatahtoisen parin suhteessa kipinät lentelevät eikä ristiriidoiltakaan aina vältytä.

Sikke Sumari kertoi Kotiliedessä talvella, että he päättivät Tony Ilmonin kanssa mennä naimisiin vain viikon seurustelun jälkeen. Samalla he päättivät, etteivät koskaan eroa. Salamarakkaus onkin kantanut ja pariskunta on ollut yhdessä jo 36 vuotta.

Sekä Sikke että Tony ovat voimakastahtoisia.

”Onneksi en saa Tonya tossun alle. Olisi hirveää, jos minulla olisi puoliso, josta ei olisi minulle vastusta. Koska olemme kaksi vahvatahtoista ihmistä, mielipiteitä vaihdetaan joskus melko äänekkäästi. Kun otan yhteen Tonyn kanssa, joskus kattilat lentävät”, Sikke kertoo nyt uudessa Annassa.

Pariskunta on kiinnostunut ruoasta ja matkustelusta, ja nyt etsinnässä on uusi yhteinen harrastus.

”Tony ehdotti tangokurssia, mutta en ole vielä lämmennyt idealle. Golf taas olisi luultavasti liian haastavaa hermoilleni. Siinä saattaisivat pallot ja mailat lennellä, kun minua ottaisi päähän se, etten heti olisi mestari”, Sikke sanoo jutussa.

”En usko avoimeen suhteeseen”

Pariskunta ei ole kylki kyljessä nyhjäävää sorttia, vaan Sikke ja Tony ovat kesäisin paljon erossa toisistaan, kun Sikke pyörittää Viron Saarenmaalla majatalo NamiNamastea. Vuonna 2006 he olivat erossa peräti kymmenen kuukautta, kun Tony päätti toteuttaa haaveensa ratsastusmatkasta Kirgisiasta Kiinaan.

”Olemme löytäneet meille sopivan elämäntyylin, jossa osaamme antaa toisillemme tilaa tehdä omia juttuja. Uskollisuus on parisuhteemme perusta. En voisi asua miehestäni kuukausia erillään, jos koko ajan miettisin, mitä hän puuhaa ja kenen kanssa. En usko avoimeen suhteeseen”, Sikke sanoo Annassa.

Lue Annan juttuSikke Sumari on joutunut hiomaan särmiään työelämässä: ”Minulla oli paha tapa töksäytellä ja tiuskia työntekijöilleni”

Keskustelu

Kommentoi juttua: Sikke Sumari 36-vuotisesta avioliitostaan Annassa: ”Uskollisuus on parisuhteemme perusta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X