Lohikupposet
- Valmistusaika
- 30-60 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
Ainekset
- 12 paahtoleipäviipaletta
- tilkka öljyä
lohitäyte:
- 250 g graavisuolattua lohta
- 1 dl ranskankermaa
- nokare wasabi- tai piparjuuritahnaa
- roomansalaatin lehtiä
- tilliä
Valmistusohje
- valmistusaika 30 minuuttia
- Poista paahtoleipäviipaleista kuoret. Kostuta leipäpaloja öljyllä. Painele viipaleet pieniin uunivuokiin tai muffi nipellille. Kuumenna 200-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Mittaa kala, kerma ja piparjuuritai wasabi-tahna tehosekoittimeen. Pyöräytä tahnaksi.
- Jaa lohitahna kupposiin. Korista salaatinlehdellä ja tillillä.
- Katso myös rukiiset siikakipposet.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Lohikupposet